NOVÉ NÁPLNE CAMEL YELLOW A GARNET

Zažite chuť leta s novinkami Camel Yellow a Camel Garnet

17.6.2024

Už to cítite vo vzduchu? Vôňa grilovačiek, dni strávené pri hrejivom západe slnka, oddych pri vode s priateľmi, fresh drinky. Niečo tomu ale chýba. Letnú pohodu ešte viac umocnia dve úplne nové tabakové náplne Camel Garnet a Camel Yellow. Ak už máte svoj Ploom X, nenechajte si ich ujsť.

Pokiaľ patríte medzi priaznivcov zahrievaného tabaku, iste svoj zahrievač beriete všade rovnako ako mobil, kľúče i peňaženku. Jednoducho, robí dobrú spoločnosť na každej akcii.

Vychutnajte si leto plnými dúškami, tentokrát trochu viac s novými tabakovými náplňami Yellow a Garnet. Aké sú? 

Tabakové náplne pre milovníkov citrusového osvieženia

Na leto všetci volia ľahké jedlo, ľahké drinky, svieže parfumy a rovnako by to malo byť aj s tabakom. Nič silné, hrejivé a štipľavé, ale naopak. Camel Yellow ponúka vyváženú chuť s jemnou intenzitou a osviežujúcim citrusovým nádychom.

Pri každom potiahnutí budete mať pocit, ako keď sa zaliznete do citrónovej zmrzliny alebo si doprajete dúšok ľadového čaju s plátkami citróna. 

Tabakové náplne pre milovníkov sladkých nuáns

Verte, že ak si bez sladkého pokušenia neviete predstaviť skvelý deň, Camel Garnet budete mať stále poruke. Ide o stupeň výraznejší tabak ako Camel Yellow a prináša lahodné prekvapenie v podobe jemných kvetinových tónov zahalených do sladkého závoja.

Ploom X vám doprajte ten pravý pôžitok z tabaku bez dymu a popola, takže si ho môžete vychutnať naozaj kdekoľvek.

Ste ready na festival? Oblečte váš Ploom X do letného outfitu

Keď už si naplno vychutnávate fresh letné príchute Camel Garnet a Camel Yellow, prečo neosviežiť aj váš Ploom X a neobliecť ho do letných farieb?

V ponuke máme magnetické panely Lavender, Mango Sorbet i Amazon Green, ktoré perfektne ladia s novými príchuťami  Stačí ich zacvaknúť na zahrievač a môžete vyraziť. A keď vás už prestane nejaký baviť, vymeňte ho podľa nálady. Presne, ako tie letné príchute. 

Objavte všetky články na blogu

Naše najnovšie správy a aktualizácie
Ak chcete vstúpiť na naše webové stránky a dozvedieť sa viac o zariadení Ploom, potvrďte, že ste dospelý fajčiar alebo vaper.

Máte viac ako 18 rokov?

Potvrdiť